Skip to content

Levering & Retur

#farve_sunflower

RETUR

RETUR DER DÚR

Når du får en pakke fra os, så er der altid vedlagt en returlabel. Returlabelen koster 39,- ved brug og fratrækkes det samlede beløb, du skal have retur. Har du mistet din returlabel, kan du printe en ny via vores RETURPORTAL (KLIK HER)
Du har 30 dages returret gældende fra den dag, du afhenter eller modtager pakken.

Ønsker du at ombytte eller returnere din vare er det vigtigt, du følger denne guide:

1)
Pak skoene fint ned i æsken igen i samme stand som du modtog dem.
Eventuelle mærker og klistermærker skal forblive på produkterne - ligeledes må produkterne ikke bære tegn på f.eks. slid, pletter, skader eller lugte af udefrakommende dufte. Der skal ikke udfyldes noget papir med årsagen til returneringen.

2)
Kom varen i en emballage og påsæt returlabel udenpå.

NB: sæt IKKE returlabel på skoæsken, da vi ønsker at genanvende den igen. Sæt derfor returlabel udenpå emballagen, så skoæsken holdes lækker. Vi forbeholder os retten til at trække 70,- såfremt returlabel er sat direkte på skoæsken.

3) (Ombytning)
Vi tilbyder desværre ikke ombytning af en vare. Når vi modtager din returvare, bliver du refunderet for denne. Ønsker du en ny vare, placerer du blot en ordre, så vi hurtigt kan få sendt den rigtige vare afsted.

4)
Aflever pakken i din nærmeste pakkeshop eller posthus.

5)
Vi refunderer dig oftest 1-2 dage efter vi har modtaget din returnering. Der kan dog gå op til 3-5 hverdage før beløbet er retur på din konto.

Levering

Vi sender vores pakker med GLS som har 1-2 dages leveringstid. Du kan frit vælge
hvordan du ønsker pakken tilsendt: 

Til pakkeshop
(29kr./ gratis v. køb over 299kr. i Danmark)
Du vælger den pakkeshop du ønsker at afhente pakken i (obs. hvis pakkeshoppen er lukket eller fyldt, så vælger GLS selv en anden pakkeshop).
Pakken kan afhentes i 7 dage og hvis den ikke afhentes, sendes den retur til os. Her opkræver vi et returgebyr på 60kr.
Hvis du ønsker pakken sendt igen, går du blot ind og laver en ny ordre. 

Til hjemmet
(49kr.) Her er det vigtigt, at du er hjemme når pakken udleveres ellers sendes den til en pakkeshop eller retur til os. Hvis den kommer retur til os, så opkræver vi et returgebyr på 60kr. Hvis du ønsker pakken sendt igen,
går du blot ind og laver en ny ordre. 

Afhentning hos os
(0kr.) på Glarmestervej 7, 6800 Varde.
Vi sender dig en mail når varen er klar til afhentning.

Åbningstider er:
Mandag - fredag: 9:00 - 12:30

Ring til os, hvis du ønsker afhentning udenfor åbningstider og vi aftaler afhentningsmulighed.

LAD OS HOLDE KASSERNE LÆKRE

Det er klart det lækreste, at modtage en skoæske som er som ny eller så god som. Vi forsøger at genanvende vores skoæsker efter de har været ude ved en kunde, men er kassen malet til, beskidt eller der er påsat returlabel direkte returlabel på æsken, så kan vi ikke være bekendt at sende æsken ud igen.
Vi bliver i disse tilfælde nød til at erstatte skoæsken, og det er en dyr affære for os. Vi bliver derfor nød til at trække 70 kr. oveni de 39 kr. for returfragten, da vi skal købe ny skoæske, købe ny label og bruge meget tid på det.
Vi håber på din forståelse, men regner selvfølgelig heller ikke med, at du gør det ;)